Posted on

Deviza átutalás – Másképp!

A Skype és a PayPal alapítóitól…

Mi is a TransferWise-t használjuk, s mivel bevált, ezért ajánljuk Önnek is bizalommal.

Külföldi bankszámlára devizát átutalni vagy onnan azt fogadni általában nem olcsó. A TransferWise Ltd. által nyújtott új szolgáltatással Ön a világ 38 országába utalhat, illetve fogadhat onnan jóváírást kedvező díjért, átváltási költség nélkül.

Átutalások / gyorsabban
A hagyományos deviza átutalásoktól eltérően a TransferWise segítségével végzett átutalásnál pontosan látható, mikorra ér a címzetthez az összeg, illetve az átutalás aktuális állapota is folyamatosan nyomon követhető.
(Ha az átutalás sürgős, meghatározott felárért a TransferWise garantálni tudja azt, hogy a kívánt összeg már másnap a címzett bankszámlájára érkezzen.)

Számolja ki!
Ezzel a kalkulátorral kiszámolhatja, hogy a TransferWise-al történő átutalással mekkora összeg ér a címzetthez. A kikalkulált összeg a TransferWise átutalás díját még nem tartalmazza.

Mit érdemes tudni a TransferWise-ról?

A TransferWise egy bankfüggetlen, angliai székhelyű szolgáltató, mely versenyképes deviza átutalási szolgáltatást nyújt elsősorban Európában. A vállalkozást a Paypal és a Skype alapítói hozták létre, tulajdonosai között a világ legmeghatározóbb kockázati tőkebefektetőit találjuk.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?
A küldött összeg 0,5%-a, minimum 1 Euro.

Hová tud átutalni?

A szolgáltatással jelenleg a következő országokba lehetséges az átutalás:

Andorra Észtország Litvánia Szlovákia
Andorra Finnország Luxemburg Szlovénia
Ausztria Franciaország Málta Spanyolország
Ausztrália Hollandia Monaco Svédország
Belgium Horvátország Montenegró Svájc
Bulgária Írország Németország Szingapúr
Ciprus Izland Norvégia Törökország
Csehország Koszovó Olaszország Új-Zéland
Dánia Lengyelország Portugália USA
Dél-Afrika Lettország Románia
Egyesült Királyság Lichtenstein San Marino

A szolgáltatással a következő devizákban utalhat:

AUD – Ausztrál dollár PLN – Lengyel zloty INR – Indiai rúpia
GBP – Angol font RON – Román lej NOK – Norvég korona
EUR – Euró SEK – Svéd korona GEL – Grúz lari
USD – USA dollár TRY – Török líra SGD – Szingapúri dollár
CHF – Svájci frank DKK – Dán korona NZD – Új-Zélandi dollár
ZAR – Dél-Afrikai rand

Hogyan működik?
Az átutalás indításához a megbízást a www.transferwise.com oldalon kell rögzíteni, majd az átutalandó összeget (forintban) az ott megadott bankszámlára átutalni. Innen továbbítja a TransferWise az összeget a kedvezményezettnek.

transferwise1 transferwise2 transferwise3
Regisztrálja az átutalást a TransferWise oldalon. A folyamat egyszerű, mindössze pár percet vesz igénybe. Utalja át a kívánt összeget forintban a TransferWise oldalon kapott bankszámlaszámra. A TransferWise elvégzi az átváltást és a kívánt összeget a megadott devizában átutalja a kedvezményezettnek.

Az oldal jelenleg angol, német, spanyol, francia, olasz és lengyel nyelven érhető el.

Hol kaphat további segítséget?
Amennyiben további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt az [email protected] címünkre. További információt talál (angol nyelven) a TransferWise weboldalán: http://transferwise.com/support

A biztonságról
A Transferwise rendelkezik minden szükséges jogosítvánnyal, melyek garantálják az ügyfelek pénzének biztonságát. A cég  a brit pénzügyi felügyelet (UK Financial Conduct Authority – FCA) által ellenőrzött és szabályozott pénzügyi szolgáltató. Engedélyszám: 517669

Jogi nyilatkozat
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a TransferWise szolgáltatást nem a legjobbpercdijak.hu nyújtja Önnek, hanem egy független külső szolgáltató. Így a TransferWise szolgáltatás és annak használata kapcsán a legjobbpercdijak.hu felelősséget nem vállal. A TransferWise szolgáltatás igénybevételével Ön elfogadja TransferWise Limited általános szerződési feltételeit, melyet a TransferWise weboldala tartalmaz teljes egészében.